Eten & Drinken

Koekiemonsters opgelet!

Cookie dough bars zijn over komen waaien uit de Verenigde Staten. Maar ook in Nederland zijn er zat mensen die graag van ongebakken deeg snoepen. Deze liefhebbers kunnen hun lol op, want gister is de nieuwe bar Baker’s Dough in Rotterdam geopend. Een ware walhalla voor de koekiemonsters onder ons.

Mocht je nou niet in de buurt van Rotterdam komen, duik dan zelf eens de keuken in! Met slechts een paar ingrediënten maak je binnen no time een koekie van eigen deeg.

Ingrediënten
100 gram boter - 60 gram kristalsuiker - 115 gram lichtbruine basterdsuiker - 2 el melk - 1 tl vanille extract - 225 gram bloem - snuf zout - 100 gram chocolate chips

Klop boter en suiker (beide soorten) romig. Voeg de melk en vanille extract toe en mix tot dit goed is opgenomen. Voeg dan de bloem en het zout toe en mix tot een kruimelig deeg. Voeg de chocolate chips toe en meng er goed doorheen. Kneed met de hand het deeg tot een bal. Pak een lepel, open je mond en smullen maar!


Gewoon het leukste blad van Nederland