WINNEN

WIN: biologisch en duurzaam Himalaya Botanique mondverzorgingspakket

Je tanden poetsen kan tegenwoordig helemaal biologisch, met een tandpasta die 5.000 jaar oude Ayurvedische wijsheid samenbrengt in een tube. Daarnaast kan je ook duurzaam tandenpoetsen, met een 98% biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt van bamboe. Wil jij dit ook eens ervaren? Doe dan mee met de winactie!

Biologisch tandenpoetsen

Chemische stoffen zijn niet nodig volgens de eeuwenoude kruidenleer Ayurveda. Het draait allemaal om evenwicht en balans: zonder gezond tandvlees geen mooie, schone en gezonde tanden. Bepaalde kruiden uit de Himalaya hebben elk specifieke eigenschappen die jouw mond nodig heeft om in opperste conditie te blijven. Zo staat het Neem kruid bekend om de anti-bacteriële werking, Pomegranate (granaatappel) gaat tandplak tegen en Xylitol uit de berkenboom zorgt voor sterk glazuur. Triphala tenslotte, een Ayurvedische blend van 3 vruchten, zorgt voor gezond tandvlees.  Himalaya Herbals introduceert deze nieuwe manier van tandenpoetsen met drie Botanique tandpasta’s: Complete Care in de smaken mint en kaneel en een Whitening tandpasta met een verfrissende pepermuntsmaak. Ze zijn allemaal vrij van fluoride, SLS, parabenen, carrageen en ze zijn ook glutenvrij.

Duurzaam tandenpoetsen

De tandenborstel is het meest gebruikte plastic voorwerp ter wereld en wordt al sinds de jaren 30 van dit materiaal gemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat de productie van een tandenborstel maar liefst 1,5 kg aan verborgen afval genereert? De borstel was meer dan 80 jaar terug van hout; nu maakt NextBrush hem van bamboe. Bamboe is een van de meest milieuvriendelijke materialen. De stijlvolle borstel voldoet aan alle eisen van de tandarts, waardoor er met de NextBrush op een verantwoorde manier gepoetst kan worden.

Voor meer informatie kijk je op de website www.himalayatandpasta.nl en www.nextbrush.nl

Mail & Win

Wil jij de tandpasta’s weleens proeven en ervaren wat het voor jouw gebit kan doen? En dan ook nog eens duurzaam bezig zijn met een bamboe tandenborstel? Vul dan snel het formulier in en maak kans op een van de mondverzorgingspakketten bestaande uit de Himalaya Botanique tandpasta’s in de smaken mint en kaneel en een echte NextBrush bamboe tandenborstel.


Doe mee en win!

Waarom wil jij dit pakket graag winnen?
Gewoon het leukste blad van Nederland