Winnen

WIN: DVD nieuwe HBO-serie Big Little Lies

Hou jij er net als wij ook zo van om lekker op de bank een leuke serie te bingewatchen? Dan heb je geluk, want HBO heeft een gloednieuwe serie genaamd Big Little Lies, die sinds kort op DVD te zien is. Wij mogen een paar exemplaren weggeven met deze winactie! 

Big Little Lies, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liane Moriarty, is een serie vol met zwarte humor én drama met niemand minder dan Nicole Kidman en Reese Witherspoon in de hoofdrol. De serie gaat over de levens van drie moeders wiens levens lang niet zo perfect zijn als ze lijken. Vriendinnen Madeline en Celeste nemen de alleenstaande moeder Jane, die net in de stad is komen wonen, onder hun hoede. Al snel blijkt dat de komst van Jane en haar onverschillige zoontje het leven van iedereen in de stad zal beïnvloeden. Niets is wat het lijkt in deze serie want deze vrouwen worstelen met het gezinsleven, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Hoe lang kunnen zij liegen tot de waarheid hen achterhaalt?

HBO maakte al eerder hitseries als Game of Thrones en True Detective. Ook Big Little Lies was heel succesvol in Amerika en krijgt lovende recensies. Je kunt een exemplaar van de DVD winnen door antwoord te geven op onderstaande vraag.  

 

 

 


Doe mee en win!

Wat is je favoriete serie?
Gewoon het leukste blad van Nederland