Winnen

WIN: DVD Vechtershart seizoen 2

Vanaf 25 juli is seizoen 2 van 'Vechtershart' verkrijgbaar op DVD. Zin in een nieuwe serie vol romantiek en drama? Mooi, want wij mogen een aantal DVD's weggeven! Wil jij kans maken op de DVD van Vechtershart? Vul dan onderaan deze pagina in wat jouw favoriete sport is en wie weet ben jij de gelukkige!

Vechtershart
Na het spannende eerste seizoen van 'Vechtershart' volgt nu het tweede seizoen van de vechtsportserie. De BNN reeks werd mede bedacht door hoofdrolspeler Waldemar Torenstra ('Divorce'), die naast acteren een passie heeft voor vechtsport. Waldemar vertolkt wederom de rol van Nick Roest, een voormalig K1-kampioen, die na vier jaar gevangenisstraf vrijkomt en zich letterlijk terug vecht in zijn oude leven. De sterrencast bestaat verder onder andere uit: Imanuelle Grives, Benja Bruijning, Peter Paul Muller, Martijn Fisher, Kimberley Klaver en Loes Haverkort. De serie won drie TV Beelden, in 2016 voor Beste Regie en in 2017 voor Beste Dramaserie en Beste Script. Internationaal werd de serie opgemerkt met een nominatie voor de prestigieuze Prix Europa 2016. 

En hier gaat seizoen 2 over... 
Een jaar na de dood van hun vader proberen de broers Nick en David Roest hun leven op poten te krijgen. Nu een relatie met zijn ex Selma verkeken lijkt, wil Nick het eindelijk eens ‘goed doen’ met zijn meisje Kirsten. Helemaal nu hij opnieuw vader lijkt te worden. Maar ja: Nick blijft Nick. Bovendien is de markt voor kickboksers ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts) en dat dwingt hem tot rigoureuze keuzes waarbij voortdurend de verlokking van het ‘makkelijke’ geld op de loer ligt. David wil vol goede moed zijn leven weer oppakken als hij voor de zoveelste keer uit rehab komt, waar hij voor zijn drugsverslaving is behandeld. Als blijkt dat hij door achterstallige huur uit zijn huis is gezet en Bodil hem niet terug wil nemen, is hij terug bij af: dakloos en geroyeerd als advocaat. Van Nick mag hij zolang in de sportschool slapen, maar als David ziet dat Nick steken laat vallen, begint hij zich intensief met het bedrijf te bemoeien om een dreigend faillissement te voorkomen...

Fotocredit: Pief Weyman


Doe mee en win!

Wat is de beste serie die jij ooit gezien hebt?
Gewoon het leukste blad van Nederland