Winnen

WIN: all in diner bij Brasserie 't Zusje!

Ergens eten waar echt iedereen – jong en oud – iets kan eten wat hij lekker vindt, blijft een enorme uitdaging. Brasserie ’t Zusje – nu met 19 filialen in Nederland – is in dat gat gesprongen. Hier kun je een avond lang Bourgondisch en zonder tijdsdruk genieten van een zeer uitgebreide keus aan kleine gerechtjes. Met de redactie van lastige eters nemen wij de proef op de som.

De gerechten variëren van tomatensoep tot gerookte ribeye met truffelcrème. Van ossenhaaspuntjes met Thai-stijl tot paella met basilicumcrème. Van een schnitzeltje met stroganoffsaus tot een gegrilde coquille met risotto en kerriesaus. Allemaal feestelijk geserveerd op terracotta bordjes als kleine haute-cuisine verrassinkjes. Echt lekkere vegetarische quiche, pasta en andere hapjes. De zoetekauwen schakelen eerder dan anderen over op de nagerechten. De Oreo-karamel cheesecake vindt gretig aftrek. Op de voet gevolgd door de passievruchtensmoothie en de Bastogneparfait met een druppie karamelsaus. Ook hier weer meer keuze dan je kunt behappen en feestelijk lekker!  

Wil jij ook avondvullend bourgondische genieten met een groep vrienden, familie of kennissen?

Laat ons weten waarom en met wie jij avondvullend bourgondisch wilt genieten en maak kans op een all in diner voor 8 personen bij een Zusje bij jou in de buurt. Je wordt dan opgehaald door een limo!

Kijk voor meer informatie op www.zusje-tapas.nl

Doe mee en win!

Laat ons weten waarom en met wie jij avondvullend bourgondisch wilt genieten bij Brasserie 't Zusje!
Gewoon het leukste blad van Nederland