Winnen

WIN: cadeaubon ter waarde van € 10 van de Febo!

Vandaag is het Nationale Krokettendag! De heerlijke lekkernij wordt al sinds de 19e eeuw gegeten in Nederland en nog steeds is het een gewilde snack. Wist je dat de Nederlander meer dan 25 kroketten per jaar eet? Dat is in totaal meer dan 300 miljoen kroketten per jaar!

Hoewel vrijwel alleen in Nederland deze snack wordt gegeten, komt het recept oorspronkelijk niet uit Nederland! In de 17e eeuw werd het recept in Frankrijk bedacht door een kok van Lodewijk XIV. Pas rond 1830 werd het recept van de kroket in Nederland pas bekend en is het uitgegroeid tot een nationale delicatesse! Voor de echte fanatiekelingen kan deze dag ook in het teken staan van het breken van records. Het wereldrecord kroketten eten staat op 68 kroketten in één uur!

De FEBO voorziet ons al sinds 1941 van hemelse kroketten en nog veel meer lekkers. De kroketten van de FEBO worden elke ochtend volgens authentiek recept vers bereid. De FEBO-kroket is dus kraakvers én overheerlijk! Op deze heerlijke dag mogen wij namens de FEBO 5 cadeaubonnen verloten ter waarde van € 10 euro! Met deze cadeaubon kan het hele gezin genieten van de populaire snack. Vul hieronder je gegevens in en maak kans op deze verrukkelijke prijs!


Doe mee en win!

Wat is jouw favoriete snack van de Febo?
Gewoon het leukste blad van Nederland