Winnen

Win het album Tijdloos van Frans Duijts

Als Frans Duijts iets zingt, dan doet-ie dat met alles wat hij in zich heeft. Dit is ook weer terug te horen in zijn nieuwe album Tijdloos. In onze nieuwste editie hebben wij hem wat vragen gesteld over dit nieuwe album!

Welk liedje op Tijdloos is uit jouw leven gegrepen?

“Met Papa ben ik ongeveer zeven jaar bezig geweest. Het gaat om
gevoelens die je nooit uitspreekt naar je vader. Ik zeg nooit zo snel: ‘Pa, ik ben trots op je en ik hou van je’. Ik denk dat weinig mannen dat doen. Hoe lekker is dat dan om dit in een liedje te vertellen? Het is echt een liedje dat vanuit mijn ziel komt, en ik denk dat heel veel mannen zich erin kunnen vinden.”

Schrijf je ook over dingen die niet direct met jou te maken hebben?

“Daar staat ook een mooi voorbeeld van op Tijdloos. Ik zat te lunchen en mensen waren aan het praten en ineens vielen de woorden: ‘Hij is niet goed voor haar’. Toen ging ik toch stiekem even meeluisteren. Het was een opmerkelijke uitspraak en dat heeft geresulteerd in het nummer Hij is niet goed voor jou.”

En wat vind je zelf van Tijdloos: gaat-ie het goed doen in de kroeg?

“Jazeker, ik zoek altijd... Een album is een schilderij, het moet alle kleuren hebben. Een lach en een traan. Kneiters voor in de kroeg, maar ook de mooie momenten.
De tramalant staat erop en zeker ook de vrolijke noten.”


Doe mee en win!

Wat is jouw favoriete nummer van Frans Duijts?
Gewoon het leukste blad van Nederland