100%NL Magazine C&A

FASHION: De 10 mooiste jassen van dit najaar op een rij!

We moeten er helaas aan geloven: de zomer is voorbij. Hoog tijd om jezelf weer goed in te pakken met heerlijke warme én mooie jassen. Met deze 10 mooiste jassen van dit najaar zit je altijd goed!

Natuurlijk is een jas er op de eerste plaats om je lekker warm te houden in de buitenlucht, maar het oog wil ook wat! Volgens de experts krijgen we dit jaar een hele strenge winter en dus is het verstandig om een lekkere warme jas te kiezen. Ook voor de herfstdagen is een lekker jack of een regenjas geen overbodige luxe!

Door de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen blijven veel mensen thuis. Maar niet getreurd, met online shoppen kun je alsnog de mooiste collecties jassen thuis vanuit je luie stoel bekijken en bestellen. Bij C&A vind je een grote collectie aan damesjassen. Van stijlvolle mantels tot gewatteerde jacks, er is voor ieder wat wils.

In de online shop van C&A vind je kleding die op een zo duurzaam mogelijke manier is vervaardigd. Daarnaast worden de jassen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

Ben jij klaar om te shoppen? Wij zetten de 10 mooiste jassen voor dit najaar op een rijtje!

1 Een wollen, stijlvolle mantel

100%NL magazine mantel

2 Een donkere, tijdloze mantel

3 Jack van teddybont

4 Een waterdichte regenjas

5 Een donkergroene parka

6 Een gewatteerde jas met afneembare rand van imitatiebont

7 Een gewatteerde jas met zwarte rand van imitatiebont

8 Jas van imitatiebont met capuchon

9 Een geruit jack

10 Wind- en waterdichte softshell-jas

dit artikel is geschreven in samenwerking met C&A