100%NL Magazine TopParken

10 redenen waarom een vakantie in Nederland ook leuk is!

Ondanks dat het pas december is, begint bij veel Nederlanders de zomervakantie alweer te kriebelen. Veel vakantie aanbieders stunten met vroegboekkortingen voor een zomervakantie in Nederland of in het buitenland.

Een zomervakantie in het buitenland is genieten, maar kan ook veel stress veroorzaken, zeker wanneer je reist met (kleine) kinderen. Een zomervakantie in eigen land is dan dé uitkomst, want ook een vakantie in Nederland is enorm genieten! Waarom? Lees snel verder en ontdek 10 redenen waarom een vakantie in Nederland heel leuk is.

100%NL Magazine TopParken

10 redenen waarom een vakantie in Nederland ook leuk is.

  1. Je hoeft geen lange reis te maken naar je vakantiebestemming.
  2. Nederland heeft ontelbaar veel mooie plekjes en heeft voor ieder wat wils; bossen, wateren, stranden, duinen en heuvels
  3. Je kunt in Nederland prachtig wandelen en fietsen
  4. Er is keuze genoeg uit restaurants, pretparken, dierentuinen en musea in Nederland
  5. Je hoeft Nederlandse lekkernijen zoals hagelslag, pindakaas, drop en frikandellen niet te missen
  6. De vakantiehuizen in Nederland worden steeds luxer en groter
  7. De vakantieparken in Nederland beschikken, net als in het buitenland, altijd over een zwembad en vele andere faciliteiten zoals restaurants, speeltuinen en entertainment
  8. Je hebt geen taalbarrière, Nederlanders spreken immers Nederlands 🙂
  9. In Nederland heb je ook gewoon zon, zee en strand
  10. Je huisdier kan altijd mee op vakantie.

Ben je overtuigd dat je niet naar het buitenland hoeft voor een fantastische zomervakantie? Bekijk dan eens de vakantieparken van TopParken. Zij beschikken over 14 vakantieparken in Nederland op de mooiste plekjes in de natuur met vele faciliteiten voor jong en oud.

Boek nu jouw verblijf in de zomervakantie via de website van TopParken en profiteer tijdelijk van 20% vroegboekkorting! Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande video en ontdek hoe mooi Nederland is.

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken