100%NL Magazine slapen wakker

7 tips die mensen met een ochtend humeur móéten lezen!

Ongetwijfeld weet iedereen wel een persoon op te noemen die met een ochtend humeur kampt. En de vraag is: wat kunnen wij er tegen doen? Niemand wordt blij van een slecht humeur in de ochtend. Hier zijn 7 tips om vlekkeloos door de ochtend heen te komen!

  1. Het allerlekkerste: voor de wekker wakker worden en nog even kunnen blijven liggen. Niet dat vervelende geluid horen en nog even rustig nadenken over hoe je dag eruit gaat zien. Relax!
  2. Deze ligt wat meer voor de hand, maar de zon zien wanneer je wakker wordt kan jou meteen een goed gevoel geven! Waar dat gele ding wel allemaal niet goed voor is.
  3. Wakker worden naast je vriend/vriendin. Is dat niet het mooiste wat er is?
  4. Mocht je niet in staat zijn om naast je vriend/vriendin te liggen is een “Goodmorning-app” ook nooit verkeerd om te ontvangen (hint hint).
  5. Wakker worden met een goede coupe! Helaas is dit niet vaak het geval, maar de dag begint altijd lekker als je haar goed zit!
  6. Koffie halen bij je favoriete koffietent. Een overheerlijke versgemalen cappuccino en je dag kan niet meer stuk!
  7. Oh wat is het leven fijn als…alle stoplichten op groen staan! Weg met die opstoppingen! Het is altijd een feest wanneer alle stoplichten op groen staan én, niet geheel onbelangrijk, als je op tijd aan komt op je werk.

Bron: Fem Fem Beeld: iStock