DIT MEEN JE: er bestaat nu een All You Need is Love bordspel!

DIT MEEN JE: er bestaat nu een All You Need is Love bordspel!

Ben jij ook een echte All You Need is Love fan? Kun jij ook niet wachten tot het kerstavond is en Robert ten Brink weer alles uit de kast haalt om geliefden bij elkaar te brengen? Dan hebben wij nu héél goed nieuws voor je! Er bestaat nu namelijk ook een bordspel van het populaire programma!

Terwijl je aan het wachten bent op een nieuwe aflevering van All You Need is Love, kun je nu gezamenlijk het All You Need is Love spel spelen. Hoe leuk is dat! Met het liefdevolle spel leer je elkaar beter kennen door middel van een paar persoonlijke vragen. Heb je een vraag goed, dan krijgen jij en je medespeler een hartje. Als je al de gewonnen hartjes inlevert krijg je een pion om op het speelbord te zetten. Daarna kun je proberen om een plekje te bemachtigen in het midden van het spelbord.

Wie als eerste samen in het midden van het bord staat, wint het spel! En bovendien laat je zien dat jullie een ware vriendschap met elkaar delen. En om het nog leuker te maken, je ziet gewoon iedere ronde met een ander in de love caravan.

Dit spel willen we hebben! Je kunt het spel kopen op bol.com voor maar € 29,95. Misschien een leuk Sint cadeautje?

100%NL Magazine All You Need is Love bordspel

Bron: bol.com | Beeld: bol.com, Nick van Ormondt