Het allerleukste kinderuitje aller tijden: Avonturenboerderij Molenwaard

Het allerleukste kinderuitje aller tijden: Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef de allerleukste avonturen met de hele familie in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard, themapark in Groot-Ammers! Melk de koeien, vaar mee in het bootje, maak een ponyritje, verdwaal in het wilgendoolhof of bestuur je eigen tractor. Ontmoet de allerliefste boerderijdieren, bezoek de oude molen, help mee in de moestuin en picknick gezellig samen in de wei. Geniet van de vrolijke voorstellingen van Fien en Teun of leer meer over de bijen, pony’s, kaas maken en hoe een molen werkt in de boerenkartheatershows.

Kikker op de Avonturenboerderij 

Kikker vond het in juni zo gezellig op de Avonturenboerderij, dat hij ook in september en oktober* weer op bezoek komt. In de voorstelling ‘Kikker is Verliefd’ neemt Kikker je, samen met Haas, mee op een muzikale reis in zijn wereld onder water. Kikker voelt zich een beetje vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Wat zou er toch met Kikker aan de hand kunnen zijn?  

 *Kikker is alleen aanwezig op 5 & 6 september, 12 & 13 september, 19 & 20 september, 26 & 27 september, 3 & 4 oktober, 10 & 11 oktober en 17 t/m 25 oktober 2020.  

Nieuw themagebied: De Boomgaard 

Dit najaar opent het nieuwe themagebied ‘De Boomgaard’ op de Avonturenboerderij. De kinderen worden meegenomen in de wereld van fruit en insecten. Naast een prachtig pannenkoekenrestaurant krijgt het nieuwe parkdeel ook een nieuwe attractie: de Fruitkistjes. In hun eigen fruitkistje trappen de jonge bezoekers zelf hun weg over de rails door de boomgaard, waar Fien en Teun op een speelse wijze vertellen over fruit, insecten en bestuiving.  

Avontuurlijk verblijven 

Verblijven in de buurt van de Avonturenboerderij kan in de zomer 2021 ook geheel in Fien & Teun-stijl, bij Vakantiepark Molenwaard. Ontdek verrassend veel vakantiepret voor het hele gezin. Met het Fien & Teun Arrangement overnacht je in jullie eigen gethematiseerd boerderijtjecompleet met Fien & Teun Ontbijt en een fantastisch Fien & Teun Welkomstpakket. Ervaar de pure natuur, rijke cultuur en échte Hollandse poldergastvrijheid. Met zijn ideale ligging in het Groene Harthet avontuurlijke karakter en ruimte tot rust zorgt Vakantiepark Molenwaard voor hét ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Meer informatie vind je op www.VakantieparkMolenwaard.nl  

Kijk op de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor alle activiteiten, de actuele informatie en de openingstijden.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Avonturenboerderij Molenwaard