100%NL Magazine Amsterdam

WOW: Je ontdekt nu Amsterdam vanaf €29 per persoon inclusief overnachting!

Vanaf €29 per persoon Amsterdam ontdekken inclusief overnachting? Dat kan!

Wist jij dat je Corendon ook kunt vinden in Amsterdam? Met twee supermooie hotels in onze prachtige hoofdstad en verschillende arrangementen is er altijd iets te doen!

Amsterdam Light Festival

Nog even en het Amsterdam Light Festival gaat weer van start. Beleef de prachtige verlichte kunstwerken via de rondvaartboot en ontdek de schoonheid van Amsterdam. Sluit de avond af met een heerlijke overnachting in het Corendon City Amsterdam hotel (vanaf €55 p.p.) of in het Corendon Village Amsterdam (vanaf €49 p.p.), allebei inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

100%NL Magazine Corendon

Lazy Sunday

Wil jij op zondag heerlijk brunchen en daarna ontspannen in de wellness of Amsterdam verkennen? Dan is dit Corendon Village Lazy Sunday arrangement een uitstekende keuze! Je boekt dit arrangement inclusief overnachting al vanaf €59 p.p. in het Corendon City Amsterdam hotel, of vanaf €55 p.p. in het Corendon Village Amsterdam.

100%NL Magazine koffie

Verdwaal in Amsterdam

Wil jij supercomfortabel in Amsterdam verblijven en voordelig de mooiste plekken van onze hoofdstad ontdekken? Amsterdam heeft zoveel te bieden! Boek dan het verdwaal in Amsterdam arrangement van Corendon! Je verblijft al vanaf €35 p.p. in het Corendon City Amsterdam hotel of vanaf €29 p.p. in het Corendon Village Amsterdam.

100%NL Magazine Corendon

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Corendon