Mooi & Mode

Mooi het najaar in met Jeans Centre!

Nu de bladeren van de bomen vallen, de dagen steeds korter worden en de temperaturen dalen, kunnen we er écht niet meer omheen: het is herfst! Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe garderobe. Bij Jeans Centre kun je terecht voor de laatste najaarstrends van merken als Garcia, Tripper, LTB en Image. Of je nu van een klassieke look houdt of juist een casual stijl hebt, bij Jeans Centre vind je voor ieder wat wils. 

Jeans Centre’s nieuwste collectiefolder staat bomvol mooie najaarsitems, die ook nog eens fijn geprijsd zijn. Ook staan er leuke acties in, waaronder 25% korting op alle jassen. De nieuwe collectiefolder staat bomvol inspiratie. Wat dacht je van deze twee outfits op de onderstaande foto? Gebaseerd op de zwart-wit trend, maar zijn beiden toch heel verschillend!

De linker outfit is perfect voor als je van een sportieve look houdt. De gestreepte wijdvallende trui met colkraag combineer je met een sportieve broek van punta. Punta is een dikke stof die mooi afkleed en je lekker warm houdt. Een paar witte sportieve sneakers eronder maken de look af!

Hou je meer van een vrouwelijke look? Dan is de rechter outfit perfect voor jou! Het witte T-shirt met keverprint speelt in op de botanische trend, die je dit najaar ook veel ziet. Een lang zwart vest erover houd je lekker warm. Voor een wat stoerdere touch combineer je het shirt en vest met een destroyed boyfriend jeans. Een paar hakken eronder maken de look helemaal af.

Jeans Centre is al 41 jaar dé jeansspecialist. In die 41 jaar is Jeans Centre uitgegroeid tot een brand met bijna 100 winkels en een webshop. Bij Jeans Centre kun je terecht voor denim & fashion voor hem, haar en kids. Met één van Jeans Centre’s jeansspecialisten, vind je altijd wel de perfecte jeans!


Gewoon het leukste blad van Nederland