Mooi & Mode

BN'ers & modetrend : Rood

Mooi rood is niet lelijk! Dat kunnen wij weten want onze bn'ers en wijzelf dragen graag rood, wie houdt er eigenlijk niet van het vrolijke kleurtje. Een paar van onze bn'ers hebben laten zien hoe je rood het beste kunt combineren en welke accessoires je moet gebruiken om je outfit af te maken!
Sylvie Meis
Naast Dance, Dance, Dance hosten is er altijd tijd voor family time. Leuk zo'n outfit om lekker uit eten te gaan en de verjaardag te vieren met je broer.

Family time! #belated #birthday #dinner #hamburg #mybrother #family #love

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) opPip Pellens
Iedereen een fijne week wensen, dat doet Pip graag! Heel netjes hoor, zo'n deftige rode blouse. Jij ook een fijne week Pip!

Rood. Fijne week!!

Een bericht gedeeld door Pip Pellens (@pippellens) opQuinty Trustfull
Quinty is niet alleen de presentator van Koffietijd. Want wat kan zij nog meer? precies! model staan en een oranje-rood leren rok past daar perfect bij. Wat een lijntje.

Happy Kingsday #amsterdam #koningsdag #orange #oranjeboven #party #WA50 #king #koning #straksrtllive!! #17u

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) opGwen van Poorten
Vandaag is rood! Dat is het eerste zinnetje wat in Gwen's hoofd opkomt als ze besluit in een felrode jas naar buiten te gaan. Het staat haar fantastisch of niet soms?!

Marco Borsato heeft vandaag mijn jas uitgekozen.

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) opChantal Bles
Wat een heerlijke beach outfit heeft Chantal aan, het rode vlotte t-shirtje past perfect bij haar rood-gelakte teen nagels en het zwarte sandaaltje eronder maakt de outfit helemaal af. Klaar om naar het strand te gaan en eens lekker te genieten van het mooie weer in Monaco.

French kiss #tapfordetails #monaco #lifeofastylist #lifeofamommy

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) opKim Feenstra
Een kleur wordt een serieuze optie als je een bikini gaat kiezen en laat Kim nou diegene zijn die de beste keuze maakt! Mooi rood is niet lelijk.
Gewoon het leukste blad van Nederland