Mooi & Mode

De look van Robin Martens

In het zomernummer van 100%NL Magazine (juli/augustus) schittert Robin Martens in de mode! De make-up geeft Robin een zomerse look die je ook makkelijk zelf kunt aanbrengen! Pupa Milano legt het stap voor stap uit.

Stap 1
Begin met een hydraterende dagcrème op de huid met daarover de Smoothing Foundation Primer. Door de primer verdeelt de basis make-up egaal en zal deze de hele dag perfect blijven zitten. Breng over de oogleden een kleine beetje Brightening Eye Primer aan met je vinger zodat de oogschaduw mooi intens overkomt.

Stap 2
Gebruik de Antitraccia Foundation in combinatie met de Foudation Brush. Verdeel dit over de huid met een strijkende beweging van het midden van het gezicht richting de haargrens en het kaakcontour. Gebruik onder de ogen de Cover Cream Concealer waardoor de huid mooi oplicht en de Like a Doll Compact Powder om de huid te matteren. Breng deze aan met de Maxy Powder Brush. Gebruikt de Desert Bronzing Powder op de wangen en de neus en het decolleté. Daarna is de koraalkleurige Like a Doll Blush aangebracht met de Round Blusher Brush op de koontjes van de wangen.

Stap 3
Zet de wenkbrauwen aan met de Eyebrow Definition Cream. Je vult de ruimte tussen de wenkbrauwhaartjes op door korte streepjes te zetten met de haargroei mee.

Stap 4
Als basis voor de oogmake-up breng je eerst een lichte beige tint van de Bronze Fever Made to Last Eyeshadow met glans aan op het hele bewegende ooglid. Het is de kunst om een smoky eye look te krijgen. Gebruik hiervoor de donkere matte bruine Vamp! Compact Eyeshadow en de Bronze Fever Made to Last Eyeshadow. Met de Bronze Fever Kajal creëer je een eyeliner effect die zorgt voor een intense blik.

Stap 5
Breng Vamp! Extreme mascara aan op de wimpers met een intens zwarte kleur. Als finishing touch gebruik je de Multiplay Eye Pencil Emerald Green onder het oog waardoor de kleur van je ogen nog meer opvalt.

Stap 6
Op de lippen breng je de True Lips aan gevolgd door de I'M Matt Lip Fluid met een zelfde kleur.

De kleuren die voor deze look gebruikt zijn, passen goed bij de huidskleur en haarkleur van Robin. Laat je adviseren in de winkel en kies voor kleuren die het beste bij je eigen huid- en haarkleur passen voor het mooiste resultaat! Kijk hier voor de verkooppunten van Pupa Milano!

Alle producten op een rij:
Smoothing Foundation Primer - Adviesverk. € 31,95 per stuk
Brightening Eye Primer - Adviesverk. € 16,50 per stuk
Antitraccia Foundation - Adviesverk. € 31,00 per stuk
Foudation Brush - Adviesverk. € 26,00 per stuk
Cover Cream Concealer - Adviesverk. € 17,50 per stuk
Like a Doll Compact Powder - Adviesverk. € 24,95 per stuk
Maxy Powder Brush - Adviesverk. € 31,00 per stuk
Desert Bronzing Powder - Adviesverk. € 24,50 per stuk
Like a Doll Luminys Blush - Adviesverk. € 23,00 per stuk
Round Blusher Brush - Adviesverk. € 26,00 per stuk
Eyebrow Definition Cream - Adviesverk. € 17,25 per stuk
Bronze Fever Made to Last Eyeshadow - Adviesverk. € 14,50 per stuk
Bronze Fever Kajal - Adviesverk. € 16,95 per stuk
Vamp! Compact Eyeshadow - Adviesverk. € 14,50 per stuk
Vamp! Extreme Mascara - Adviesverk. € 18,50 per stuk
Multiplay Eye Pencil - Adviesverk. € 14,50 per stuk
True Lips - Adviesverk. € 13,75 per stuk
I'M Matt Lip FLuid - Adviesverk. € 17,95 per stuk


Gewoon het leukste blad van Nederland