Mooi & Mode

Feestje! Dr. Hauschka viert nieuwe make-up lijn

In 2017 bestaat Dr. Hauschka Cosmetica vijftig jaar en dat viert zij met een compleet herziene make-uplijn. Deze bestaat uit maar liefst 83 producten voor de ogen, lippen en teint die vanaf begin maart verkrijgbaar zijn. Met deze nieuwe formules, kleuren en vormgeving onderstreept Dr.Hauschka de kwaliteit van haar producten en voegt zij een schitterend juweel toe aan haar collectie. 

Green & Glamour
De nieuwe lijn is het bewijs dat ‘green’ en ‘glamour’ heel goed  samengaan. Heilzame planten vormen de basis van alle producten, terwijl de limited editions de laatste trends volgen.  Zes geweldige penselen van fijn  synthetisch haar maken het nieuwe assortiment compleet. Vijf jaar heeft een team van experts in het diepste geheim gewerkt aan deze collectie. De compleet vernieuwde  Dr. Hauschka make-uplijn dompelt je onder in een wereld vol kleur. Voor de prachtigste lippen heeft Dr. Hauschka maar liefst zes ‘kleurenfamilies’ ontwikkeld. Ook de Eyeshadows verrassen met intense kleuren.

Van huidverzorging naar make-uplijn
De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dàt is al vijftig jaar het unieke van Dr. Hauschka Cosmetica. Dr. Hauschka Cosmetica maakt sinds 1967 natuurzuivere cosmetica en voelt zich nog altijd verbonden met de pioniersgeest toen. Zo zijn de producten van Dr. Hauschka in alle opzichten eerlijk: biologisch, zonder chemische toevoegingen, dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Trade-projecten. In 1999 werd de huidverzorging uitgebreid met een make-uplijn, die de innerlijke schoonheid aan de buitenkant toont en verzorgt met heilzame planten.

Wat maakt de make-up van Dr. Hauschka zo uniek?
Dr. Hauschka make-up combineert prachtige minerale kleuren met natuurlijke bescherming en huidverzorging. Het herstelt de natuurlijke balans van je huid en voegt kleur toe, zonder de natuurlijke uitstraling en vitaliteit van je huid te verbergen. Heilzame plantenextracten en plantaardige wassen en oliën hydrateren je huid en beschermen haar tegen invloeden van buitenaf. Het NATRUE-label waarborgt de topkwaliteit van onze cosmetica. Alle grondstoffen zijn vrijwel volledig afkomstig van de gecertificeerde landbouw en voldoen waar mogelijk aan de voorwaarden van Demeter en Fair Trade. Kortom: onze nieuwe make-uplijn is een feestje voor mens en natuur!

Kijk voor meer informatie op www.drhauschka.com

 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland