Mooi & Mode

Last van een droge huid?

Heb je last van een droge huid, droge slijmvliezen of droge ogen? Dan kan het natuurlijke voedingssupplement Membrasin en Membrasin eye care met duindoornbes je daarbij helpen. Naarmate je ouder wordt, kunnen je ogen, je huid en je slijmvliezen​ droger worden, vooral tijdens en na de overgang. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en zij beschermt ons lijf tegen invloeden van buitenaf. 

Pure natuurlijke duindoornolie
Membrasin is een zuiver olie-extract dat wordt gewonnen uit de pitten en het vruchtvlees van duindoornbessen die helpen bij droge slijmvliezen. Daarnaast bevat deze pure olie het onverzadigde vetzuur omega-3 en is ze rijk aan vitamine A. De vitamine A uit de duindoornbes ondersteunt een normale werking van de slijmvliezen, is goed voor het behoud van een normale huid en levert een bijdrage aan het behoud van de normale vochtbalans van de ogen. Duindoornolie is ook rijk aan het natuurlijke antioxidant vitamine E. Membrasin bevat géén gluten, suiker, lactose, conserveermiddelen of kleur-, geur- of smaaksto­ffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten

Wellness actie
Wil jij gratis naar de sauna? Geniet dan nu van een gratis dagje wellness met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten in één van de 6 mooiste wellnessresorts (Elysium, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, SpaPuur, SpaWell of Thermen Holiday). Wat moet je daarvoor doen?

Ga naar de (web)winkel en ontvang een gratis voucher bij aankoop van een verpakking Membrasin. Kijk voor de actievoorwaarden op www.membrasin.nl/wellnessactie. De voucher is geldig t/m 28 september 2017.

 


Gewoon het leukste blad van Nederland