Mooi & Mode

Met dit boodschappenlijstje kom jij de winter door!

Nu de koudere dagen weer hun intrede doen, heeft je lichaam het zwaarder te verduren. Handen en voeten hebben wat meer aandacht nodig om de kou te trotseren, maar vergeet ook je mond niet! Honing, sheabutter en catorolie zijn dé ingrediënten die niet mogen ontbreken op jouw boodschappenlijstje.

Honing helpt net dat beetje vocht in te brengen in je huid. En die heeft het de laatste tijd al behoorlijk zwaar te verduren, met al die wind. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat honing een ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft. Daarbij zorgen de hydraterende eigenschappen van honing voor een snellere en betere aanmaak van nieuwe huidcellen.

Sheabutter is een natuurlijk en veilig beauty ingrediënt. Door het gebruik van sheabutter kalmeer en herstel je de natuurlijke huid barrière, vochtbalans en het werkt zelfs tegen huidveroudering door het hoge gehalte aan antioxidanten. Sheabutter/karitéboter is goed voor zowel huid als haar!

Castorolie heeft een een reinigende en tevens verzorgende werking. Hierdoor wordt de wonderolie vaak gebruikt bij een droge, verouderde huid. De poriën worden vrijgemaakt van bacteriën, waardoor de huid er gaaf uit ziet. Castorolie ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast brengt het broos haar weer tot leven en wordt de haargroei gestimuleerd door de essentiële vetten.

Dermagiq Lipcare

Is dé oplossing om ervoor te zorgen dat jij stralend alle visite tijdens de aankomende feestdagen kunt verwelkomen. Door de anti-oxidanten afkomstig uit honing, castorolie, vitamine E en betacaroteen biedt de lipcare bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals UV. De vetten en oliën zoals aanwezig in Candellila was, sheabutter en palmwas beschermen de lippen tegen uitdroging en houden vocht vast. De actieve bestanddelen uit honing en calendula zijn verzachtend bij schrale lippen en lipblaasjes.

Kijk voor meer info op dermagiq.com!


Gewoon het leukste blad van Nederland