Mooi & Mode

BN’ers & modetrend: Roze

De lente is aangebroken en de kledingwinkels hangen alweer vol met de lente en zomercollectie. Opvallende kleur die we zien is roze. Veel roze! Van babyroze, metallic roze tot lekker opvallend Barbie roze. Ook in de moderubriek in 100%NL Magazine zie je het vrolijke kleurtje meerdere keren terugkomen. Onze bn’ers kunnen er ook wat van en wij laten ons graag inspireren!


Chantal Janzen
Chantal gaat voor de roze accessoires. En wat zij doet, doet ze goed! De Gucci tas maakt haar zwart-wit outfit meteen knallend en de roze bril past er helemaal bij. Leuk!

Fredpretletter #hijgenietmeervanmnguccidanik #geenreclametrouwens #wasdatmaarwaar

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) opLiza Sips
Liza Sips combineert 2 trends in één: metallic en roze. De roze plissérok die zij draagt is natuurlijk opvallend, dus combineert zij deze met rustige items: een wit shirt met kleine opdruk en een wit sneakertje om de outfit meer casual te maken.

Een bericht gedeeld door Liza Sips (@lizasips) opMaan
Je ziet het, het roze shirtje van Maan springt er direct uit! Combineer je zwarte blazertje of jasje met een knallend roze topje en je outfit heeft meteen een zomerse look.


Danie Bles
Styliste Danie Bles gaat voor een heerlijke knal-Barbie-kleurige plissérok en combineert hem weer op een heel andere manier, een stuk gewaagder, maar zeker niet minder mooi! Leuk detail, dat dezelfde roze kleur in de trui terug komt.

Oh sunny days! #mixandmatch #stylist #pink #stripes #sunnydays #mixandmatch #danieslook

Een bericht gedeeld door BYDANIE (@bydanienl) opXelly Cabau van Kasbergen
Xelly gaat voor lieflijk lichtroze. De zus van Yolanthe en visagiste combineert haar lichtroze blazer jas met een grijze sweater of shirt met merk opdruk (dit zie je tegenwoordig ook weer heel veel!), een boyfriend jeans en leuke sneakers met print. Cute!

Sorry, I can't hear you over the volume of my hair

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) opMonique Noel
Allereerst: wat een schattige foto! Maar even ter zake, ook Monique gaat voor een opvallend roze accessoire. Dan wel niet in een knalkleur, maar het zorgt nét voor wat kleur in haar outfit.

Ik zie jou graag.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes01) op

Gewoon het leukste blad van Nederland