Mooi & Mode

Miinto biedt bezorging binnen 80 minuten!

Ken je Miinto al? Miinto is een fashion platform waarop jij online bij allerlei leuke fysieke boetiekjes uit heel Nederland kunt shoppen. En vanaf vandaag komen zij met express levering binnen 80 minuten, ideaal voor als je écht even iets nieuws wilt voor dat feestje van vanavond! 

In eerste instantie zal de service alleen binnen Amsterdam worden aangeboden, maar zal later door het hele land worden aangeboden. Managing Director van Miinto Benelux, Marc Kooiman, legt de nieuwe service uit: “Consumenten willen bij lokale winkels shoppen, maar hebben het zeer druk met het dagelijkse leven. Zij vinden gemak en comfort dan ook belangrijker dan ooit. Miinto wil graag aan deze wensen voldoen en met de express levering van Miinto kunnen we de service naar een veel hoger niveau tillen, hetgeen buitenlandse spelers niet kunnen.”

Wat is Minto precies?

Miinto, in 2009 in Denemarken opgericht, is een van Scandinavisch meest toonaangevende full service fashion platformen. Het concept, shop lokaal online, bleek een groot succes. Inmiddels is Miinto naast Denemarken ook actief in Zweden, Noorwegen en Nederland. Het unieke concept heeft ervoor gezorgd dat er ruim 1300 fysieke winkels op één platform online hun collecties aanbieden. Dit biedt online winkelende consumenten een breed aanbod van de leukste mode items en merken voor dames, heren, kids, baby’s. Daarnaast kunnen consumenten op Miinto shoppen voor schoenen, sportkleding, verzorgingsproducten en woonaccessoires. Klik hier om naar de website van Miinto te gaan. 


Gewoon het leukste blad van Nederland