Mooi & Mode

Ook zo’n last van eczeem? Deze crème verhelpt huidirritaties! (+ gratis Body Wash)

Heb jij tijdens de koude herfstmaanden ook altijd zo’n last van eczeem en andere huidirritaties? Door de koude lucht kan je huid heel droog worden waardoor het gevoeliger is voor meerdere huidproblemen, zoals kloven in handen en voeten en rode, jeukende plekjes. Door te krabben kunnen kleine oppervlakkige wondjes ontstaan. Tevens is je weerstand gedurende de herfst behoorlijk verminderd en zorgt dit, samen met eczeem en allergieën, voor steeds meer hinder van huidirritaties.

Een droge en geïrriteerde huid is natuurlijk heel vervelend en soms zelfs pijnlijk. Een goede huidverzorging is daarom heel belangrijk. Dermagiq heeft uitstekende producten die je huid optimaal verzorgen tijdens de herfst. Dermagiq Skin is een zalf met enzymrijke honing voor de behandeling van eczeem en oppervlakkige wondjes en is al geschikt vanaf babyleeftijd. Voor de optimale verzorging van de huid kan je voor het smeren van Dermagiq Skin je huid wassen met Dermagiq Body Wash. Hierdoor wordt je huid gereed gemaakt voor de natuurlijke verzorgende honing van Dermagiq Skin.

Doordat deze combinatie van huidproducten zorgt voor een zachte huid deze herfst, krijg je nu bij aankoop van een verpakking Dermagiq Skin een verpakking Body Wash ter waarde van € 9,95 gratis. Dus haast je naar de website van Emonta voor deze superleuke aanbieding en bestrijd je gevoelige huid!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland