Mooi & Mode

Opvliegers? Stemmingswisselingen? Is het de overgang?

Opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk transpireren. Niemand zit hier op te wachten, maar iedere vrouw krijgt hier vroeg of laat mee te maken: de overgang. Accepteer je het of wil je er toch wel iets aan doen…
Rond je vijftigste begint de overgang, maar de eerste verschijnselen dienen zich vaak al een jaar of vijf eerder aan. En daar kun je knap chagrijnig van worden. Ruim 1 miljoen vrouwen zijn in de overgang en maar liefst 70% ervaart deze periode als heftig. Ze moeten alle zeilen bijzetten om geestelijk en lichamelijk overeind te blijven. De menstruatie stopt en dat betekent dat het lichaam ineens veel minder oestrogeen aanmaakt, waardoor overgangsverschijnselen als opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren optreden. Hoe blijf je jij goed voelen tijdens de   door de overgang te gaan én het daarna ook blijven, is het de hoogste tijd voor actie.

Natuurlijk overgangsverschijnselen ondersteunen kan met isoflavonen. Deze plantaardige stoffen lijken op het menselijke oestrogeen en zitten o.a. in bonen, erwten, soja én Rode Klaver. Rode Klaver is niet alleen de rijkste bron van isoflavonen ter wereld maar bevat ook vier verschillende soorten.

Rode klaver helpt
Promensil is een natuurlijk voedingssupplement met rode klaver en helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Het bevat een gestandaardiseerde en gepatenteerde formule en de kwaliteit is wetenschappelijk getest.  Dagelijks 1 tablet is voldoende om je gezond en fit te voelen tijdens de overgang.

De eerste overgangsverschijnselen, zoals een onregelmatige menstruatie en opvliegers, doen zich vaak al rond het 45e jaar voor. Dit gaat niet geleidelijk of in één keer, maar is onderhevig aan schommelingen. Promensil Extra Sterk is met 80 mg Rode Klaver ideaal bij de start van de overgang wanneer je het meest te lijden hebt van de eventuele hormoonschommelingen. Na vier tot zes weken verminderen de overgangsverschijnselen. Voor vrouwen die al enige tijd in de overgang zijn is Promensil met 40 mg Rode Klaver geschikt. Meer informatie: www.promensil.nl

Win een Promensil pakket
Promensil Extra Sterk bevat 80 mg isoflavonen uit rode klaver na 2 maanden helpt het bij overgangsverschijnselen. Wil je het zelf proberen? Maak dan nu kans op een van de tien 2 maandenkuren Promensil Extra Sterk (2 verpakkingen) t.w.v. € 65. 


Doe mee en win!

Laat ons weten waar jij het meest last van hebt tijdens de overgang:
Gewoon het leukste blad van Nederland