Mooi & Mode

10% korting op de fantastische producten van #TANLIFE!

De zomer is voorbij en de herfst is alweer in volle gang. Dat betekent veel regen, harde wind en weinig zonlicht. Veel mensen in ons land gaan regelmatig naar de zonnebank om in de herfst hun zomerse kleurtje nog even vast te houden of kopen een fijne bronzer om die zomerse uitstraling ook in de winter vast te houden. #TANLIFE is een online platform over 'all things sunny'; je vindt er o.a. reistips, heerlijke tropische recepten én advies hoe je verantwoord aan een bruin tintje komt! Daarbij hebben zij een webshop met fijne artikelen, zoals bronzers en verzorgende moisturizers. En met de kortingscode 100%NL krijg jij 10% korting op de fantastische producten van #TANLIFE!

Wanneer je onder de zonnebank gaat, is het belangrijk dat je dit op een verantwoorde manier doet en je huid goed verzorgt. Goede tips en nog veel meer advies hoe je verantwoord aan een bruin tintje komt, kan je vinden op de website van #TANLIFE. Wij hebben een paar tips van de website van #TANLIFE op een rijtje gezet:

1. Check welk huidtype je hebt

De ene huid is de andere niet, dat staat vast! Bij iedereen verloopt het bruinen op een andere manier. Zo word jij bijvoorbeeld langzamer bruin dan iemand anders, of verbrand je veel sneller dan je vrienden en vriendinnen. Het is daarom heel belangrijk om te weten hoe lang je het beste onder de zonnebank kunt en mag liggen om goed bruin te worden, zonder te veel schadelijke UV-A en UV-B straling op te nemen. In Europa worden vier huidtypes onderscheiden, van zeer lichte huid die snel verbrandt tot lichtbruine huid die nauwelijks verbrandt. Zo krijg je precies het kleurtje dat je wilt op een manier die perfect bij jou past!

2. Gebruik een hydraterende crème voor onder de zonnebank

Als je buiten aan het zonnen bent, smeer je je in met zonnebrandcrème, maar onder de zonnebank kun je je volgens #TANLIFE het beste insmeren met een hydraterende bruiningscrème. Hierdoor droogt je huid niet uit tijdens het zonnen en word je ook nog eens bruiner binnen dezelfde tijd.

3. Vooraf je huid goed reinigen.

Voordat je onder de zonnebank gaat is het reinigen van je hele lichaam belangrijk. Reinig je lichaam door te douchen of door je lichaam te wassen met een washandje. Vervolgens kan je door middel van scrub eventuele dode huidcellen verwijderen. Met een gereinigde huid zul je zien dat je een egalere teint krijgt.

 

#TANLIFE laat al je zonnigste dromen werkelijkheid worden. Met de kortingscode: 100%NL krijg je 10% korting op de webshop van #TANLIFE! Deze korting is geldig tot en met 31 oktober. Ontdek het meest tropische stukje internet, jouw online platform voor all things sunny. Raak geïnspireerd, shop en join the #TANLIFE gang!


Gewoon het leukste blad van Nederland