Mooi & Mode

Verwen jezelf met zoetigheid (in de badkamer!)

Vorige week kreeg ik (Pauline) een super leuk cadeautje van mijn vriendinnen; een pakketje van Beauty Bakery. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar alleen al het uitpakken van het pakketje was fantastisch. Het pakketje was heel zorgvuldig ingepakt met roze zijdepapier. En wat erin zat was nog lekkerder; allerlei zeepjes in de meest schattige vormpjes. 

Beauty Bakery is opgericht door jonge bloggers en alle producten die je op de website vindt bestaan uit natuurlijke en verse ingrediënten en zijn dierproefvrij. Het assortiment bestaat uit bruisballen, zeepjes, shampoo, lippenbalsem en nog veel meer. Alles wat zij verkopen ruikt zoet, maar wel echt heel lekker! 

Op het moment staat er een gift box online met daarin verschillende producten, voor slechts € 15. En bij aankoop van € 40 aan producten ontvang je momenteel een cadeautje! 

Dus ben je op zoek naar een origineel en heerlijk cadeautje voor je vriendin, zus, moeder, iemand anders wie je graag wilt verrassen of jezelf :-) Neem dan eens een kijkje op de website van Beauty Bakery.


Verwen jezelf met zoetigheid (in de badkamer!)
Gewoon het leukste blad van Nederland