Mooi & Mode

Wat hebben alle Miss Nederland missen met elkaar gemeen?

Natuurlijk zien ze er allemaal prachtig uit, maar wat daar ook aan bijdraagt is een stralend gezicht. De missen besteden veel aandacht aan hun huid en gebruiken hiervoor allemaal dezelfde methode als het gaat om huidverbetering.

De methode die zij gebruiken kent vier stappen:

  1. Reinigen

Een gezonde huid ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks goed te reinigen is de huid in staat om de huid verbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

  1. Peelen

Dit is een echte wekelijkse traktatie voor de huid waarmee je huid wordt gehydrateerd en vitaler wordt.

  1. Stimuleren

Een belangrijke stap binnen het systeem dat de missen volgen! Je huid wordt voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen.

  1. Herstellen

Hierbij zijn zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang.

hannah is het cosmeticamerk dat alle missen gebruiken voor de verbetering van hun huid. Voor het reinigen van de huid vind je verschillende milks & lotions. De peeling heet de Enzymatic Skin Peeling, deze methode is ontwikkeld voor ieder huidtype. Dus ook voor geschikt voor de gevoelige huidjes! Voor de stimulatie van de huid zijn een paar producten verkrijgbaar. Welke het beste bij jou past kan je overleggen met een hannah huidcoach. Voor het herstellen van je huid zijn er ook verschillende crèmes te verkrijgen. Voor ieder huidje wat wils!

Wil je ook een stralende huid? In de voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij vind je een kortingsbon voor 20% korting op een hannah product en een gratis huidmeting!


Gewoon het leukste blad van Nederland