Mooi & Mode

Wie gun jij een mooie huid en meer...?

Het merk hannah gunt iedereen een prachtige huid en nog veel meer! Daarom is in samenwerking met verschillende experts het boek Huid en meer… ontwikkeld. Een prachtig boek vol informatie, tips en tricks op het gebied van huidverzorging en –verbetering, voeding, sport, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en mode. Een geweldig cadeau voor de feestdagen! Profiteer nu van een speciale kortingsactie, want je kunt dit boek bestellen voor maar €15,- in plaats van €19,95!

Pure schoonheid, vitaliteit, een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen tot stand door een combinatie van factoren. Diverse professionals delen hun kennis waardoor een fantastisch naslagwerk is ontstaan. Het zijn stuk voor stuk professionals die niets aan jou willen veranderen, maar je willen helpen op het moment dat jij zélf vindt dat er iets te verbeteren is!

Professionals delen hun kennis

Monica van Ee, directeur van hannah SIRC vertelt alles over de huid, duurzame huidverbetering en de juiste dagelijkse verzorging. Ralph Moorman, bekend van onder andere ‘De Hormoonfactor’, legt uit hoe je je algehele gezondheid en daarmee ook de conditie van je huid door middel van de juiste voeding kunt optimaliseren. Regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning komen aan bod via personal trainer en lifestyle coach Samantha van Wijk. Cosmetisch arts Elle Vissers vertelt alles over de mogelijkheden binnen de cosmetisch-medische wereld. Een apart hoofdstuk is gewijd aan Look Good…Feel Better over uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. Tandarts en implantoloog Martijn Molenaar, hairstylist Ilham Mestour, make-up artist Carla Rep en presentatrice en fashionstylist Manon Meijers delen informatie over een mooi gebit, een kapsel dat bij je past, de juiste make-up én een outfit die je look compleet maakt. 

Feestdagenactie

Speciaal voor de feestdagen kun je het boek Huid en meer… met €4,95 korting bestellen via HeelNederlandLeest.nl. Je betaalt dan slechts €15,- in plaats van €19,95. In samenwerking met HeelNederlandLeest.nl is het mogelijk om het boek geheel kosteloos te voorzien van een kaartje voor de ontvanger die ook gepersonaliseerd wordt. Vul op de website in aan wie jij het boek cadeau wilt doen voor bijvoorbeeld de feestdagen en het boek wordt namens jou naar die persoon gestuurd!

Weet jij al wie jij een mooie huid en meer gunt de komende feestdagen? Deze geweldige actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!


Gewoon het leukste blad van Nederland