Mooi & Mode

Wie wordt nieuwe Miss Nederland?

Op maandagavond 26 september aanstaande zal Jessie Jazz haar titel en kroon overdragen aan Miss Nederland 2016 tijdens een spectaculaire finale in Studio 21 te Hilversum.

Beauty’s with brains

Binnen Miss Nederland gaat het niet om wereldvrede of alleen maar glitter en glamour. Het gaat om het Mooiste Meisje van Nederland die beauty, brains en business met elkaar verenigt en ook nog eens the girl next door is, die een rolmodel kan zijn voor vele jonge meiden. Bij Miss Nederland wordt een sterk en intelligent karakter gecombineerd met een mooi en goed verzorgd uiterlijk. De Missen vormen een evenwichtige combinatie van oprechtheid, schoonheid, elegantie, klasse en zelfbewustheid.

De mooiste van het land

Jaarlijks is de Miss Nederland Organisatie op zoek naar ‘de mooiste van het land’ en worden er 12 finalisten geselecteerd om gedurende een aantal maanden klaargestoomd te worden voor de uiteindelijke finale. Zij volgen verschillende trainingen en workshops op het gebied van catwalk, sport, presentatie en uiterlijke verzorging. Ook dit jaar heeft de organisatie weer 12 prachtige en intelligente finalisten gevonden die op maandagavond 26 september tijdens een spetterende finale vol entertainment zullen strijden om de titel Miss Nederland 2016. De winnares zal ons land, net zoals Jessie Jazz dat vorig jaar december heeft gedaan, vertegenwoordigen tijdens de internationale Miss Universe verkiezing in december/januari en ook veel in de media te zien zijn.

Wil jij aanwezig zijn bij deze spetterende finale? Koop dan hier je kaarten!


Gewoon het leukste blad van Nederland