Mooi & Mode

Yes, de zomer staat weer voor de deur!

De benen mogen bloot, het strand wordt weer bezocht en het festivalseizoen is van start gegaan. Zorg dat je deze zomer goed voorbereid op pad gaat zodat je optimaal kunt genieten van al het moois dat je te wachten staat.

Bereid je huid goed voor op de felle UV-stralen van de buitenzon. Een bezoek aan een Ergoline zonnestudio zorgt ervoor dat je huid voorbereid is op de sterke zonkracht.

Wist je dat de natuurzon en de zonnebank hetzelfde zonlicht geven?
De samenstelling van de UVA/UVB verhouding kan wel anders zijn. Bij de zonnebank is dit altijd gelijk. Hier is voor gekozen om ervoor te zorgen dat je geen verbranding op loopt onder de zonnebank, mits er het juiste advies in de zonnestudio wordt gegeven afgestemd op jouw huidtype. In de buitenzon kunnen de UV-sterktes wisselen, afhankelijk van het weer.

Het is heel belangrijk dat er voorafgaand aan je zonsessie onder de zonnebank naar je huidtype gekeken wordt. Je huidtype bepaalt namelijk hoelang je onder de zonnebank mag. Dit in combinatie met je recente zongedrag. Tevens kan er dan een geschikt product geadviseerd worden. Deze producten ondersteunen het bruiningsproces en verzorgen de huid. Hierdoor wordt je kleurtje het mooist en wordt je huid minimaal belast. Ga je voor de eerste keer onder de zonnebank? Bouw je bruining dan voorzichtig op en laat je goed adviseren door de zonconsulentes in de zonnestudio.

Onder de zonnebank in de zomermaanden?
Ja! Onder de zonnebank bouw je huidverdikking op. Door deze huidverdikking wordt je beschermd tegen de felle natuurzon. Het voorbruinen onder de zonnebank zorgt ervoor dat je huid rustig kan wennen aan zonlicht. Hierdoor heb je in de natuurzon minder kans op verbranding en zonneallergie. 

Kijk voor meer informatie op www.ergoline.nl en www.devoted-creations.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland