100%BEAUTY: zo maak je zelf je eigen beautyproducten van ingrediënten uit je keuken!

100%BEAUTY: zo maak je zelf je eigen beautyproducten van ingrediënten uit je keuken!

Duik in je fruitschaal, prak, pureer, combineer en laat al die goede stoffen die in fruit zitten los op je buitenkant. Het oogt niet altijd even fris, maar je frist er uiteindelijk wel van op.

Om te zoenen

Pureer één grote aardbei en voeg hier 1 eetlepel suiker en 1 theelepel kokosolie aan toe. Even roeren en je scrub is klaar. Masseer zachtjes in op je lippen en spoel af met wat water. Lekker!!!

Stralend huidje

Ananas zit vol vitamine C en kan  donkere vlekken en roodheid uit je gezicht  verwijderen. Pureer 4 plakjes verse  ananas en roer hier een theelepel olijfolie en honing doorheen. Smeer op je gezicht en laat 15 minuten intrekken, waarna je  het met lauw water afspoelt. Niet alleen heel fijn voor je huid, ook van de geur word je vrolijk!

Flipflop

Prak een rijpe banaan en roer hier een paar druppels honing doorheen. Smeer je voeten ermee in en doe er huishoudfolie omheen. 20 minuten in laten trekken en je voeten glijden zo het slippertje in!

Benieuwd naar nog meer leuke beautytips & tricks? Vanaf donderdag ligt het nieuwe 100%NL Magazine in de winkel met nog meer beautytips, leuke interviews en héél veel geweldige winacties!