100%NL Magazine airfryer

Nooit meer zonder: Dít kun je allemaal bereiden met de aerofryer!

De aerofryer wordt steeds populairder! Voor veel mensen is het zelfs de rechterhand als het gaat om eten bereiden. Je kunt namelijk veel meer klaarmaken met de aerofryer dan alleen maar frietjes. De nieuwe Aerofryer van Princess kan bijvoorbeeld zowel stomen als hete lucht frituren en heeft een volume van 6.5 liter en een vermogen van 1700 watt. Koken voor een groot gezelschap is dus geen probleem!

De stoomfunctie van deze Princess Steam Aerofryer zorgt ervoor dat zowel de kleur, textuur en het vocht als de vitamines en mineralen behouden blijven. Je serveert dus gezondere en smaakvollere maaltijden van betere kwaliteit. Benieuwd wat je allemaal kunt klaarmaken met deze multifunctionele maaltijdbereider? Wij zochten het voor je uit.

Vlees en vis

Zowel vlees als vis kun je gewoon grillen in de Aerofryer van Princess. Je kunt het een beetje vergelijken met de BBQ of een grill. Breng de vis of vlees op smaak met een beetje marinade en peper en zout. Als tijd kun je dezelfde tijd aanhouden als dat je het vlees op de BBQ of grill zou leggen. Een biefstukje is bijvoorbeeld lekker na een minuut of 8 op 180 graden.

Groenten

Ook groenten kun je prima bereiden in de Aerofryer. Je kunt gemakkelijk bloemkool roosteren of mais en broccoli. Ook kun je paprika of courgette heerlijk grillen. Let wel op dat je niet te veel groenten tegelijk bereidt, maar dat je het verdeelt in porties.

Frietjes en aardappelen

Je kunt allerlei soorten aardappelproducten klaarmaken in de Aerofryer. Denk aan frietjes, aardappeltjes, aardappelkroketjes en nog veel meer. Bovendien is het veel gezonder en minder vet dan wanneer je het klaarmaakt in een frituurpan. Win win!

Brood

Zelfs brood kun je bakken in de Aerofryer! Heerlijke afbakbroodjes of croissantjes bak je binnen een paar minuten mooi bruin. Je kunt zelfs vers brood klaar maken zonder dat het plakkerig wordt.

Taart en Cake

Verjaardagstaart voor je kinderen? Dat is ook gewoon mogelijk met de Aerofryer! Natuurlijk moet je wel rekening houden met de grootte van de taart, maar een overheerlijke appeltaart is geen probleem voor de Princess Steam Aerofryer.

Pasta en rijst

Ten slotte kun je ook prima pasta en rijst wokken of koken in de Aerofryer. Door middel van het bakaccessoire kook je de rijst of pasta in iets meer dan 20 minuten gaar.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smartware Group.