100%NL Magazine TopParken

Dit is waarom het juist nú slim is om een break voor het Pinksterweekend te boeken!

23 en 24 mei 2021 is het alweer Pinksteren. Een lang en hopelijk zonnig weekend waar we van moeten genieten. Hoe fijn zou het zijn om dat extra lange weekend goed te benutten en even bij te komen van alle hectiek in een prachtige accommodatie op een unieke locatie midden in de natuur. Boek nu je break voor het Pinksterweekend voor het te laat is!

TopParken

Nederland heeft ontzettend veel vakantieparken, maar ken je de vakantieparken van TopParken al? Met maar liefst 15 vakantieparken verspreid door Nederland is er altijd een vakantiepark in de omgeving die je aanspreekt. Kies jij voor een vakantiepark aan de kust om lekker uit te waaien of trek jij je liever terug in een prachtig heuvellandschap om weer even op adem te komen? Er is voor ieder wat wils!

Vroegboekkorting

Nog nooit eerder waren we zó toe aan een break. Even weg uit de sleur en weg van alle hectiek. Het Pinksterweekend is de ideale gelegenheid om even tot rust te komen. Samen met z’n tweetjes, of gezellig met het hele gezin. Boek jij vóór 21 april  je Pinksterweekend bij TopParken? Dan profiteer je van een voordelige vroegboekkorting. Vakanties in eigen land waren nog nooit zo populair dus grijp snel je kans voordat het te laat is!

Gratis omboekgarantie

Bij TopParken doen ze graag een stapje extra om hun gasten te laten genieten van een onbezorgde vakantie in eigen land. Ze hanteren aangescherpte veiligheids- en hygiënemaatregelen en ook geven ze meer flexibiliteit voor het boeken van een vakantie. Je kunt nu namelijk gebruik maken van de gratis omboekgarantie. Zo kun je toch met een gerust hart een welverdiende vakantie boeken.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken