Vind jouw perfecte Dierendag cadeau met deze tips van Britt Dekker!

Vind jouw perfecte Dierendag cadeau met deze tips van Britt Dekker!

Dierendag! Die speciale dag in oktober dat je allerbeste vriend speciale aandacht verdient. Britt Dekker ging op zoek naar het beste kado voor een huisdier!

4 oktober is natuurlijk de ultieme feestdag voor alle huisdieren, en je kan je maatje natuurlijk niet vergeten! Ben jij meer een hondenpersoon dan een kattenpersoon? Dan kan je natuurlijk simpelweg je huisdier verrassen met een lekkere hondensnack, knuffelbeest of touwspeeltje. Maar wat dacht je van een nieuwe halsband? Of een slaapzak om zijn pootjes lekker warm te houden? Shoppen voor een huisdier is net zo lastig als voor een kind.

Hondenleven

Wie helemaal geen problemen heeft met shoppen voor haar Beagle Matzy is Britt Dekker. Voor Dierendag ging ze los in de winkel van Pets Place. Britt verwende haar puppy met allerlei cadeautjes!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Dat komt wel op zijn pootjes terecht

Britt kijkt ook zeker niet de kat uit de boom als het gaat om haar katten Bram en Saar. Een rondje door de winkel van Pet’s Place gaf haar genoeg inspiratie voor een heel jaar. En als je denkt dat honden meer speeltjes hebben dan katten, dan heb je het mis! Van krabpalen tot kattenbedden, speeltunnels en laserlampjes, Bram en Saar hebben helemaal niks te klagen! En vergeet de snoepjes niet!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Pets Place

Ben jij ook geïnspireerd geraakt door de vlogs van Britt? Verwen je huisdier en bekijk de aanbiedingen op petsplace.nl!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place | Beeld: instagram