Cadeautip: deze vijf spellen kunnen alvast op het verlanglijstje voor Sinterklaas!

Cadeautip: deze vijf spellen kunnen alvast op het verlanglijstje voor Sinterklaas!

Het is november! Nog even en Sinterklaas is weer in het land. Alle kinderen zijn natuurlijk al vol verwachting hun verlanglijstjes aan het schrijven voor alles wat ze in hun schoen en op pakjesavond hopen te krijgen. Toch nog op zoek naar inspiratie? Bij hebben nog wel wat leuke suggesties voor alle (hulp)Sinterklazen!

Als de boot van Sinterklaas straks weer verdwaalt voordat het in Nederland aankomt, dan kun je tenminste nog terecht bij Jumbo voor deze leuke gezelsschapsspellen en knutselstudio’s! Dit jaar heeft Jumbo weer genoeg leuks voor je klaar liggen:

Cutie Stix Ontwerpstudio

(6-12 jaar)

Het perfecte cadeau voor creatieve geesten! Met Cutie Stix maak je mooie sieraden, leuke figuurtjes en decoreer je al je accessoires. Plak ze op je nagels, notitieboekje of haarspeldjes, of maak er een gaatje in en rijg een schattig armbandje of ketting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk hier de video!

100%NL magazine cutie stix

Dessineo schildersezel

(4-10 jaar)

Hiermee leren kinderen op een eenvoudige en leuke manier stapsgewijs schilderen. Dessineo stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind. Met eenvoudige sjablonen kun je dieren leren schilderen die je vervolgens inkleurt met de bijgeleverde verf, een roller en penseel. Als je klaaar bent, ruim je alle spulletjes weer netjes op in de schildersezel. Zo heb je altijd alles bij de hand!

Bekijk hier de video!

Party & Co Family

(vanaf 8 jaar)

Party & Co Family: het ultieme party spel voor de hele familie! Met vragen voor kinderen en volwassenen. Imiteer, teken, wring je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Heb de grootste lolo met de nieuwe Party & Co Family: Een feestje voor de hele familie! Ook handig: je kunt kiezen uit een kort parcour (25 minuten) en het originele parcour (50 minuten).

Bekijk hier de video!

 

Zippy Racers

(vanaf 4 jaar)

Zippy Racers: is jouw slak klaar voor de race? Er zijn 3 slakken die alle kanten op kunnen, ook naar boven en naar beneden. Elke slak heeft zijn eigen kleur en een eigen nummer, en kan net zo lang worden als het meetlint. De slakken zijn leuke, vrolijke en drukke diertjes. De eerste die het hele parcours aflegt, heeft gewonnen.

Bekijk hier de video!

Knibbel Knabbel Knuisje

(4-10 jaar)
Knibbel Knabbel KnuisjeWie verzamelt als eerste vier verschillend gekleurde snoepjes? Net als in het sprookje proberen Hans en Grietje het lekkers van het huis te pakken zonder dat de Boze Heks dit merkt. Sommige snoepjes kun je zomaar pakken. Maar pas op! Pak je het verkeerde snoepje, dan komt ze naar buiten en moet je het snoepje weer terugplaatsen op het huisje. De eerste speler die de vier verschillend gekleurde snoepjes heeft verzameld, is de winnaar!

Bekijk hier de video!

Stratego Original

(vanaf 8 jaar)

Een spel vol avontuur en verrassingen; dat is Stratego! Wie kent het niet? Jij bent de opperbevelhebber van je eigen leger. Terwijl je je eigen vlag bewaakt, probeer je die van je tegenstander te veroveren. Zet je kapitein, verkenner, maarschalk of lieutenant en spion aan het werk en ga voor die vlag!

Bekijk hier de video!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo