Wonen & Leven

Deze hele populaire serie heeft nu zijn eigen Monopoly!

Monopoly mag beschouwd worden als een van de populairste bordspellen ter wereld. Het spel bestaat al sinds 1935 en is in wel 26 talen verkrijgbaar. Er verschijnen ook vaak special editions zoals een Harry Potter versie en zelfs een James Bond Monopoly. Maar van deze versie van Monopoly hebben we nog niet gehoord! Er bestaat namelijk ook een Game of Thrones Monopoly!

De populaire serie, die sinds 2011 wordt uitgezonden op HBO, heeft de laatste zes jaar grote populariteit geworven. Het was dan natuurlijk onvermijdelijk dat de serie ook nog een eigen monopoly versie kreeg! De bedoeling van het spel is natuurlijk om net als in de serie de ijzeren troon te bemachtigen. Bijna alle beroemde steden in de serie zie je terug op het spelbord. De allerduurste der steden is natuurlijk Kings Landing, waar de ijzeren troon gevestigd is. Durf jij het spel der tronen te spelen?

Met de Sint bijna in het land is dit natuurlijk een perfect cadeautje voor Sinterklaas! Nu de blaadjes van de bomen vallen en Winter is coming, is een spelletje Game of Thrones Monopoly met de familie natuurlijk een supergezellige bezigheid. Ben je benieuwd waar het spel te koop is? Op deze website kan je het spel kopen voor maar € 40!


Gewoon het leukste blad van Nederland