Wonen & Leven

Geen vieze geurtjes meer door je konijn of knaagdier!

Ondanks dat wij stapelgek zijn op ons konijn of knaagdier kun je soms last hebben van vieze geurtjes rondom het hok. Stank wordt door het overgrote deel van de konijn- en knaagdiereigenaren als erg storend ervaren. Er zijn een aantal dingen die je hiertegen kunt doen! 

Houd het hok goed schoon

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je het hok van je konijn of knaagdier goed schoonhoudt. Sowieso een keer per week is wel nodig. Het is niet het leukste klusje, maar wanneer je er bij de aanschaf van een hok op let welk materiaal het is en of dit gemakkelijk schoon te maken/houden is, scheelt dat een hoop!

Let op de voeding

Het klinkt erg logisch: let op de voeding die je je konijn of knaagdier geeft. Vitakraft heeft hier een speciale voedingslijn voor ontwikkeld, genaamd Emotion. Deze voeding heeft 100% effectieve Odour Stop, wat ervoor zorgt dat onaangename geurtjes, die veroorzaakt worden door de vorming van ammoniak, niet meer waarneembaar zijn voor ons. Je kunt deze voeding gebruiken als complete voeding, want het sluit naadloos aan op de behoeften van jouw huisdiertje. Daarnaast blijkt het ook nog een uniek gepatenteerd TriVita-Complex te hebben. Dit is een combinatie van 3 essentiële stoffen die de gezondheid van je dier ondersteunen. 

Pas bovenstaande toe en jij kunt lekker geurloos genieten van je lieve knager én je dier gaat gezond en gelukkig door het leven!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland