Wonen & Leven

Er bestaat een tapijt dat van kleur kan veranderen!

Hè! Neem ik een blauw tapijt of toch een paars tapijt? Herken jij deze keuzestress? Bij het inrichten van je huis is het vaak moeilijk om tot een definitief besluit te komen. Met dit kleed van designer Tamara van Roij hoeft dat niet meer! Haar kleed verandert namelijk van kleur!

Nu vraag je je misschien af: hoe kan een kleed van kleur veranderen? Nou dat zit dus zo. De zogenaamde Flux Rug die designer Tamara van Roij ontworpen heeft is gemaakt met die drukkleuren: cyaan, magenta en geel. De kleuren zijn op een bepaalde manier geborduurd op een gemêleerd wolvilt. Door deze techniek ontstaat er een optische illusie waardoor het kleed van kleur lijkt te veranderen. Door alle soorten licht en de positie waarvandaan je het kleed bekijkt, zorgen ervoor dat je het kleed steeds in een andere kleur ziet.

De designer wilde, doormiddel van het kleed, de huiskamer er levendiger uit laten zien. Op deze manier lijkt het altijd alsof je een nieuw kleed hebt aangeschaft. De oplossing voor alle twijfelaars onder ons die geen keuze kunnen maken! Zie hieronder het revolutionaire kleed.


Gewoon het leukste blad van Nederland