Wonen & Leven

Goed nieuws voor koukleumen: door deze armband heb je het nooit meer koud!

De winter is voor veel mensen niet het favoriete seizoen. Naast dat je vaak wordt natgeregend tijdens dit seizoen, hebben veel mensen ook last van de kou. Je gaat het liefst de deur uit in je grootste jas, handschoenen, sjaal én muts. Eenmaal op je werk aangekomen zit je nog steeds de hele dag te bibberen van de kou. Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige! Gelukkig is er nu een oplossing gevonden voor alle koukleumen.

Wat vaak helpt bij het bestrijden van de kou, is je polsen even onder de warme kraan houden. Dit gegeven is omgetoverd tot een revolutionair product die de temperatuur van je lichaam reguleert met een druk op de knop! Dit apparaatje draag je als een armband om je pols en kan warm of koud worden. Als je het heel koud hebt, zet je het apparaatje op de warme stand en als je het heel warm hebt, zet je het apparaatje op de koude stand. Deze armband willen we hebben!

Je kunt de armband zelfs al op deze website bestellen. Helaas is de armband zo populair dat je waarschijnlijk een tijdje moet wachten voordat je de gadget binnen hebt. Bovendien moet je behoorlijk diep in de buidel tasten; de armband is namelijk $ 299 ongeveer € 240. Mensen die het altijd koud hebben, piekeren hier waarschijnlijk niet over en schaffen zo’n armband vandaag nog aan!


Gewoon het leukste blad van Nederland