Wonen & Leven

HEMA en Difrax introduceren samen een baby collectie!

Alle mama’s en papa’s opgelet! HEMA en Difrax hebben als specialisten op het gebied van babyspullen samen een prachtige babycollectie geïntroduceerd! De populaire flesjes en speentjes van Difrax zijn in een vrolijk HEMA jasje gestoken en zullen vanaf 23 oktober verkrijgbaar zijn bij HEMA. Daarnaast heeft HEMA ook een nieuwe een bijpassende bed- en bad collectie voor baby’s die vanaf 17 oktober zowel online als in alle HEMA filialen verkrijgbaar is.

Met de prachtige zachte lakentjes, hoezen en dekentjes tover je het wiegje en/of ledikantje van je baby om tot een schattig tafereel. Met de zachte washandjes en hidrofiele doeken ervaart je baby een heerlijke bad ervaring en met de zachte badcape blijft je baby’tje ook nog eens lekker warm na het badderen. Daarnaast heeft HEMA de collectie uitgebreid met superschattige en functionele slabbetjes. Van slabbetjes met zijsluitingen tot een plastic slabbetje met een opvangbakje. Het opvangbakje zorgt ervoor dat er achteraf minder geknoeid is, waardoor het makkelijk is schoon te maken.

HEMA Difrax
Difrax staat bekend om haar unieke S-fles voor baby’tjes. De bijzondere vorm van de fles en de constante luchttoevoer aan de onderzijde van de fles zorgen ervoor dat er geen lucht in het speentje van de fles komt. Door dit revolutionaire systeem heeft jouw baby minder last van Darmkrampjes, boertjes en spugen. 69% van de kraamverzorgenden ervaart ook daadwerkelijk minder krampjes en 84% kraamverzorgenden en 74% verloskundigen beveelt Difrax aan bij (kraam)gezinnen.

Difrax is het enige merk dat ook echt meegroeit met je kindje. De spenen van Difrax hebben een natuurlijk tepelvorm en groeien mee met de zuigbehoefte en leeftijd van je baby. Bovendien zorgt de vlindervorm van de speen ervoor dat het neusje van de baby vrijkomt en de gaatjes in de speen zorgen voor minder huidirritaties bij de baby.

Hieronder zie je een glimp van de nieuwe collectie van HEMA en Difrax. De producten van de nieuwe babycollectie hebben allemaal dezelfde vrolijke printjes. Je ziet veel snoezige beren- en poezenkopjes terugkomen in de spulletjes. De collectie heeft ook hele leuke thema kleurtjes: grijs, zwart, wit, mintblauw en oudroze. Wij zijn nu al helemaal verliefd op deze prachtige babycollectie! jullie ook?

 


Gewoon het leukste blad van Nederland