Wonen & Leven

Zo ziet een bruiloft in Disneyland eruit!

Heb jij altijd al gedroomd van een sprookjesachtig huwelijk net als alle Disney prinsessen? Dit is sinds dit jaar mogelijk in Disneyland Parijs! Het was al mogelijk om met de officiële hulp van Disney een huwelijksaanzoek te doen in het park, maar dit is natuurlijk voor veel mensen een droom die uitkomt!

 

 

Er zijn twee soorten bruiloftpakketen waaruit je kan kiezen: Romantic Wedding Collections en Royal Wedding Collections. Als je kiest voor de romantische variant, zijn er een aantal locaties waar de bruiloft kan plaatsvinden: Disney’s Newport Bay Club (ceremonie onder het afdak bij Lake Disney), Disneyland Hotel (ceremonie in Fantasia Gardens) of het Disneyland Park (ceremonie op Central Plaza bij het kasteel). Als je kiest voor de Royal variant, ben je geheel vrij in het kiezen van de locatie en de indeling van de dag in overleg met de experts van Disney.  

Mocht je ooit willen trouwen in Disneyland Parijs moeten jij en je partner minimaal 40 dagen officieel staatsburger zijn van Frankrijk. Voordat je dus de bruiloft van je dromen kan krijgen, moet je eerste even emigreren naar Frankrijk. De ceremonie in het park is echter wel voor iedereen beschikbaar. Op deze manier kunnen internationale gasten wel de bruiloft bijwonen. Zie hieronder een filmpje van een bruiloft in een Disneyland in Amerika. Sprookjesachtiger dan dit wordt het niet!


Gewoon het leukste blad van Nederland