Wonen & Leven

Met deze 5 handige websites kom jij de winter wel door!

Niemand wil ziek worden maar helaas ontkom je er niet altijd aan. We selecteerden 5 handige websites waar je informatie vindt hoe snel je weer van je kwaaltjes af kunt zijn. Zo volg je op Griepalert.nl de actuele stand van de griepepidemie in Nederland. Heb je geluk en gaan de winterblues aan je voorbij dan kun je lekker genieten van de winter. Kijk op volopgenieten.nu en doe een hoop inspiratie op.

 

1) Hoest.info

Achterhaal welke soort hoest je hebt en welk product het beste past bij jouw hoest. Ook vind je hier handige tips wanneer je last van hoest hebt en kom je alles te weten over ‘zelfmedicatie’.

2) Keelpijn.tips

Pijn bij slikken, een strot als schuurpapier, bijna iedere winter moet je eraan geloven. Op keelpijn.tips lees je meer dan 20 handige tips, feitjes en fabeltjes over keelpijn en producten die wel of niet bij keelpijn helpen.

3) Fuufoo.nl

Je bent ziek… en je wilt er snel van af zijn. Maar wat koop je dan? Op fuufoo.nl bekijk je welk product volgens de gebruikservaring van anderen het beste werkt bij jouw aandoening. Een soort TripAdvisor voor zelfzorgproducten.

4) Griepalert.nl

Je hebt Buienradar, Zonneradar en Pollenradar. En nu is er ook een Griepradar met een actueel overzicht van de stand van griep, keelpijn en luchtwegklachten in Nederland. Abonneer jezelf op de griepalert en ontvang een melding wanneer de griep bij jou in de buurt is.

5) Volopgenieten.nu

Jouw dagelijkse dosis inspiratie voor méér familyfun! Dat spreekt voor zich, leuke activiteiten voor zowel binnen als buiten, do-it-yourself of leuke verhalen van andere gezinnen! Volop genieten dus…


Gewoon het leukste blad van Nederland