Wonen & Leven

Met deze gadget raak je nooit meer je sleutels kwijt!

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Wil je net in de auto stappen, heb je wederom geen idee waar je je sleutels hebt gelaten. Je bent zeker niet de enige, want heel vele mensen raken deze krengen vaak kwijt. Er is nu echter een hele leuke gadget waarmee jij je sleutels weer kan opsporen: de Smart Bluetooth Keyfinder!

Deze superhandige sleutelhanger bevestig je aan je sleutelbos waardoor je de verloren sleutels altijd weer kunt terugvinden. Download eerst de gratis app die zowel voor iPhone- als Androidgebruikers beschikbaar is. Verbind je telefoon met het apparaatje et voila je sleutels zijn nu vindbaar! Via de Map functie kan je kijken waar je verloren sleutels zijn gebleven. Ook gaat het apparaatje piepen als je met je telefoon dicht in de buurt bent. Dit werkt ook nog eens in de omgekeerde richting! Als je telefoon zoek is, kan je de knop van het apparaatje ingedrukt houden zodat je telefoon gaat rinkelen.

Naast sleutels kan je het apparaatje natuurlijk ook voor andere spullen gebruiken. Tassen, huisdieren of zelfs mensen zijn vindbaar met het apparaatje. In de app kun je dus meerdere items koppelen en deze verschillende namen geven. Ten slotte fungeert de gadget ook nog eens als een ‘selfiestick’. Zet de telefoon op een afstandje en klik op het apparaatje om een foto te maken. Perfecte cadeau voor iemand die altijd àlles kwijtraakt! Koop de Smart Bluetooth Keyfinder op deze website voor maar 19,95.


Gewoon het leukste blad van Nederland