Wonen & Leven

Op deze simpele manier spaar jij dit jaar € 1500

Sparen kan soms best lastig zijn. Daar weten velen van ons alles van! Maar met deze methode kun je gemakkelijk en zonder veel te laten in een jaar bijna € 1500 opsparen. 

Iedereen heeft wel iets wat hij/zij heel graag wil hebben, maar simpelweg het geld niet voor (over) heeft. Het is lastig om dit in één keer bij elkaar te leggen en je wilt er ook niet te veel voor laten. Met met deze methode hoef je niet te veel te laten en heb jij toch aan het einde van het jaar een bedrag van bijna € 1500 op je rekening staan en daar ben jij aan het einde van het jaar érg blij mee. Daar kun je een hoop leuke dingen mee doen! 

Hoe? 

Leg iedere dag wat geld opzij. Op maandag € 1, op dinsdag € 2, op woensdag € 3, donderdag € 4 en ga zo maar door, tot en met zondag, waarop je € 7 weglegt. Iedere dag is dit een bedrag van maximaal € 7, maar aan het einde van de week heb je al € 28 weggelegd! En als je dat keer het aantal weken in een jaar doet, kom je aan het einde van het jaar uit op € 1456.

Het kost wat geduld en maximaal € 7 per dag, maar langzamerhand sprokkel je een mooi bedrag bij elkaar, waar je in 2019 wat moois mee kan doen! 

Bron: Mail Online 


Gewoon het leukste blad van Nederland