5x de leukste én comfortabele feestelijke outfits!

5x de leukste én comfortabele feestelijke outfits!

De maatregelen zijn weer aangescherpt, maar dat betekent niet dat we bij de pakken neer moeten gaan zitten! Trek hoe dan ook alles uit de kast deze kerst voor een feestelijke outfit, kook je favoriete gerecht en ga gezellig Facetimen met de rest van je familie. Wat betreft een feestelijke outfit, zit je bij Jeans Centre helemaal goed. De werknemers stonden dit jaar zelf namelijk model voor de feestdagencollectie! Wij zetten de vijf leukste outfits op een rijtje.

Shop the look van Coba

Coba werkt op de afdeling logistieke administratie en vindt het vooral belangrijk dat we er allemaal iets moois van gaan maken deze kerst en écht even tijd voor elkaar hebben. ”Kerst voor mij is gezelligheid met je familie & je gezin. Lekker eten en écht tijd voor elkaar hebben. We maken er sowieso iets moois van. Ik wens iedereen veel gezondheid, let goed op jezelf & let goed op elkaar. Maar geniet ook vooral van de dingen die we wel nog kunnen doen.”

Shop the look van Amra

Amra is de storemanager van de Jeans Centre in Katwijk en voor haar staat de jaarwisseling echt in het teken van gezelligheid en mooie momenten maken samen. ”Kerst draait voor mij heel erg om samen zijn met je naasten en een gezellige tijd hebben. Zelf vier ik van huis uit geen Kerst, omdat ik een andere achtergrond heb. Maar de jaarwisseling staat voor mij wel heel erg in het teken van gezelligheid, lekker eten, heel veel cadeautjes en je naasten.”

 

Shop the look van Laura

Laura is de Regiomanager van de filialen van Jeans Centre in Noord-Holland. Laura houdt wel van een kleiner gezelschap en vindt dat het net zoveel warmte en gevoel uitstraalt als een groot gezelschap. ”Kerst draait bij mij om gezelligheid, warmte en met familie zijn. Dit jaar ziet Kerst er waarschijnlijk net iets anders uit. Iets kleiner gezelschap, maar alsnog heel veel warmte en gezellig samen zijn. Ik wens iedereen heel veel warmte toe, het gevoel van samen zijn, positiviteit en heel veel geluk.”

 

Shop the look van Kim

Kim is storemanager van het filiaal van Jeans Centre in Beek en vindt dat familie en vrienden het beste medicijn zijn voor de ziel. ”Kerst is voor mij gezelligheid met familie samen. Lekker in de pyjama onder de kerstboom. Ik wens iedereen heel veel gezondheid en heel veel plezier in het leven.”

 

Shop the look van Isis

Isis is stagiaire Visual Merchandise bij jeans Centre en geeft als advies dat je niet moet wachten tot het nieuwe jaar om keuzes te maken, maar het best vandaag al kunt beginnen! ”Kerst draait voor mij op gezelligheid met familie, vrienden en je kleding die naar de gourmetlucht ruikt. Ik denk dat we er toch wel een gezellige kerst van kunnen maken samen met mijn familie. Wacht niet tot het nieuwe jaar om de juiste keuzes te maken, maar begin vandaag al.”

 

De hele party collectie van Jeans Centre shop je op jeanscentre.nl/party-collectie

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jeans Centre.