Creëer nu vaker jouw moment: ga nu spotgoedkoop naar de sauna!

Creëer nu vaker jouw moment: ga nu spotgoedkoop naar de sauna!

Even tot rust komen in de sauna of in een luxe bad. Wie wil dat nou niet? Voorheen moest je voor je wellness elke keer een hele dag inplannen, maar vanaf nu kun je naar de sauna wanneer jij zelf wilt en dan voor maar 8 cent per minuut!

Via www.saunaperminuut.nl is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest. Dat is handig!

Zo hoef je niet meer vooraf actiepagina’s en websites af te zoeken naar een goede prijsactie of aanbieding. Je betaalt nu maar 8 cent per minuut én nooit meer dan de normale dagprijs. Zo doe je een rondje sauna (gem. 1,5uur) voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos.

Ga wanneer het jou uitkomt

Er is keuze uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in heel Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna! Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Pak met regelmaat je momentje ontspanning en je zal meteen lekkerder in je vel zitten!  Doen dus! Ga snel naar www.saunaperminuut.nl.

100%NL Magazine Logo SWG

Dit artikel is in samenwerking geschreven met SWG