100%NL Magazine Cruyff Foundation

Treed in de voetsporen van Cruijff: Bewegen, genieten en je steentje bijdragen in één!

De Cruyff Foundation organiseert ieder jaar een Legacy run, maar dit jaar gaat het er net iets ander uitzien. De run wordt niet met z'n allen gelopen, maar in gedachte zijn we allemaal samen door de livestream onderweg te luisteren. Hoe mooi is het om in deze tijd alsnog een bijdrage te leveren aan deze virtuele Cruyff Legacy 14K run op 25 april? Schrijf je in, download de app en loop mee!

Go out, and enjoy!

Natuurlijk is het jammer dat het evenement niet door kan gaan in de vorm van eerdere edities, maar desalniettemin is het een heel leuk alternatief én kan er toch nog gelopen worden voor de kwetsbare kinderen. Want dat is waar de Cruyff Foundation voor staat, kwetsbare kinderen de ruimte geven om te sporten en te bewegen. Hoe mooi is het om te genieten, te bewegen en je steentje bij te dragen in één! Schrijf je in, start je eigen route via de app en bepaal zelf de afstand.

Kies je eigen route en startpunt

Doordat niet iedereen op dezelfde locatie kan beginnen en eindigen, kan je je eigen startpunt en dus route kiezen. De app past de route aan op jouw locatie, ideaal dus! Ook is er veel keuze in afstanden: Kidsrun van 1,4K, 5K, 14K en nieuw zijn de 21K en 42K. Het is natuurlijk wel mogelijk om dit samen te doen met het gezin of een ander familielid of vriend(in). Wil je toch liever op een andere dag lopen dan 25 april? Dat kan! De app is namelijk te gebruiken van 19 april t/m 19 mei. 

Volg de livestream

Om elkaar toch nog een beetje bij elkaar te brengen en het samenhorigheidsgevoel terug de krijgen bij deze run, is er een livestream georganiseerd op 25 april. Deze kun je aanzetten tijdens je run. Er wordt een programma van 10.00 tot 15.00 uitgezonden. De livestream bevat interviews, mooie anekdotes over Johan Cruijff en de favoriete muziek van diverse deelnemers. 

Schrijf je in!

De Cruyff Legacy 14K is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan Johan Cruijff, met als doel zijn gedachtegoed levend te houden en geld op te halen voor de Cruyff Foundation.

Inschrijven voor de Cruyff Legacy 14K run is mogelijk via deze website.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Cruyff Foundation