100%NL Magazine Hartstocht

Wandel mee met de Hartstocht voor een hartgezonder Nederland

We weten allemaal hoe belangrijk een gezond hart is. Wandel daarom mee met de Hartstocht op 10 april. Dat is niet alleen goed voor jouw hart, maar ook voor het hart van een ander.

Op 10 april 2021 zetten duizenden Nederlanders stappen voor een gezond(er) hart voor iedereen. Met de Hartstocht wordt geld ingezameld voor levensreddend hartonderzoek. Kom in beweging en wandel mee naar een hartgezonder Nederland. De Hartstocht is 100% coronaproof en gaat sowieso door. Voor welke afstand kies jij? Ga voor de 5, 10, 15, 20 of 30 kilometer. Start & finish vanaf je eigen voordeur of een plek naar keuze.

In aanloop naar de Hartstocht ontvang je tips & tricks over een hartgezonde leefstijl, krijg je een op maat gemaakte wandelroute via eRoutes, krijg je een starterspakket thuisgestuurd zodat je goed verzorgd op pad kunt én (het allerbelangrijkste) ontvang je de welverdiende medaille!  Luister tijdens de wandeling naar de Hartstocht Radio, voor éxtra motivatie. Hier luister je mee naar de verhalen van ervaringsdeskundigen, BN’ers, deelnemers en verzoeknummers. Misschien zit jouw ultieme wandelbeat er wel tussen! 😉

Loop jij ook mee met de Hartstocht op 10 april? Schrijf je dan hier in!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Hartstichting