100%NL Magazine pupa

De nieuwe Primers van Pupa Milano wil je hebben!

Yes! De nieuwe primers van Pupa Milano zijn er!

De basis van iedere make-up look begint bij een goede primer. Want met de juiste primer als basislaag krijg je een mooier en langer houdbaar resultaat. De nieuwe primers van Pupa Milano mogen daarbij echt niet ontbreken!

Perfecting Face Primer

Na het gebruik van deze primer voelt je gezicht zacht en glad aan. Door de elastomeerpolymeren worden huidimperfecties geminimaliseerd. Als je deze primer gebruikt voor het aanbrengen van je make-up, blijft je make-up langer zitten. De primer kan ook alleen worden gebruikt op het gezicht voor een geperfectioneerde look.

100%NL Magazine Pupa

 

Corrective Face Primer

Deze speciale lichtgevende poeders reflecteren het licht en geven een natuurlijke uitstraling aan de huid. Bij het gebruik van deze primer voor de make-up, zorgt deze ervoor dat de make-up makkelijker wordt aangebracht en langer blijft zitten. Deze primers zijn verkrijgbaar in 3 kleuren.
Groen: minimaliseert roodheid en couperose in het gezicht.
Roze: geeft de huid met een gele ondertoon een levendige uitstraling
Oranje: geeft een gezonde uitstraling aan de huid met een grijsblauwe ondertoon

100%NL Magazine Pupa

 

Setting & Mattifying transparent loose powder

Deze setting & mattifying transparent loose powder heeft een uiterst fijne en lichte textuur, die de huid niet uitdroogt. De speciale micropigmenten zorgen er voor dat de kleur zich aanpast aan de natuurlijke teint en zorgt ervoor dat de make-up egaal blijft zitten. Je gebruikt deze loose powder voor een langdurige matte uitstraling en een geperfectioneerd resultaat.

100%NL Magazine Pupa

 

Eye Primer

Deze eye primer hecht perfect aan het ooglid en heeft een fijne textuur. Na het gebruikt van deze eye primer wordt de kleur van de oogschaduw benadrukt, zonder strepen achter te laten én zorgt ervoor dat de oogschaduw langer blijft zitten. Daarnaast is deze eye primer verrijkt met Soft Focus Powders. Deze maken het ooglid glad en minimaliseren fijne lijntjes.

100%NL Magazine Pupa

 

Lip Primer

Geloof ons, na het gebruik van deze lip primer zien je lippen er meteen glad en vol uit! Dit komt doordat deze primer verrijkt is met Texturising Powders, Bruine Algenolie en Plant-afgeleide extracten. De kleur van de lipstick blijft na verloop van tijd intens en blijft langer zitten zonder risico van vlekken!

100%NL Magazine Pupa

 

Ben jij net als ons razend enthousiast geworden over deze primers? Je koopt ze via www.pupa.nl

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Care Cosmetics