100%NL Magazine Topgeschenken

Dit is dé interieurhit van dit moment!

De feestdagen liggen alweer vér achter ons, (hopelijk) hebben we de ergste kou gehad en kunnen we ons opmaken voor het voorjaar. Na een grondige voorjaarsschoonmaak hebben veel mensen de behoefte om daarna hun interieur aan te pakken. Benieuwd naar dé interieurhit van dit moment?

Dé trend van dit moment

Droogbloemen zijn terug van weggeweest en populairder dan ooit! Een mooi droogbloemboeket op tafel fleurt gelijk je hele huis op. Bij Topgeschenken.nl vind je een compleet nieuw assortiment droogbloemen. Ga je voor een naturel boeket of een zacht roze boeket? Daarnaast verkoopt Topgeschenken.nl ook een DIY pakket met losse droogbloemen, zodat je zelf je boeket kan schikken.

Leuk om te geven, of om te krijgen

De bloemen worden per post verzonden en passen gewoon door de brievenbus, ideaal want je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Wil je iemand op afstand verrassen met een leuk cadeau? Dan zijn droogbloemen een schot in de roos! Naast de boeketten biedt Topgeschenken.nl ook een droogbloemen krans aan. Ook deze past door de brievenbus. 😉

Een duurzame keuze

Het assortiment bestaat uit duurzame bloemen en een duurzame verpakking. Voor de boeketten zijn geen geverfde of gebleekte bloemen gebruikt. Edwin van Arkel, CEO van Topgeschenken.nl: “We zien steeds meer vraag naar duurzame producten. Op deze manier bieden we de consument iets aan wat vrij nieuw en bovendien duurzaam is. De droogbloemen kunnen maanden tot zelfs een jaar blijven staan.”

Bestel hier je droogbloemen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Topgeschenken.nl