100%nl sauna

Dít maakt sauna’s speciaal + win een dagje wellness voor 2 personen!

Er ontstaat steeds meer een splitsing tussen saunabedrijven waar je met velen naartoe gaat om bij te kletsen en vermaakt te worden én wellnesslocaties waar je heen gaat om tot rust te komen en je gezondheid een boost te geven. Wat maakt een dagje wellness nou zo speciaal?

Als je 5-15 minuten in één saunacabine bent, onderga je een “sauna-sessie”. De warmte van de sauna heeft in deze tijd een heel positief effect op je lichaam!

Terwijl jij ontspant en tot rust komt, gaat jouw hart sneller kloppen. Je hartslag stijgt zelfs 505 tot 75%! Doordat je bloed sneller gaat stromen, worden je nieren en lever gestimuleerd om je bloed te reinigen. Zo worden je spieren optimaal gevoed, verhelp je spierpijn en zweet je ook nog eens alle foute stoffen je lijf uit. Zo is een sauna beter voor je dan je denkt!

Los de rebus op en win!

Wil jij genieten van de positieve effecten van de sauna? Dan heb jij geluk! Select Wellness Group tref je op meer dan 25 wellnesslocaties in Nederland en zij hebben nu een speciale actie!

Los de rebus op van Select Wellness Group en maak kans op een dag wellness voor 2 personen t.w.v. €57,50 bij een sauna naar keuze! Stuur het antwoord voor 31 december in! Ga snel naar selectwellness.nl/transavia.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Select Wellness Group